Unique Apartments Milchevi
standard-title Арт Къща Милчеви Пловдив – частно настаняване

Арт Къща Милчеви Пловдив – частно настаняване

 

Семейство Милчеви Ви предлага под наем в Пловдив: семпли, чисти и стилни, постоянно обновявани лукс апартаменти в нова обособена къща, построена изключително с естествени /природни материали/. В сградата цари перфектна чистота, спокойствие и сигурност, тъй като се реновира редовно и достъпът в къщата е ограничен. Предоставя се комфортна среда за живеене на всеки гост. На всички жилища поддръжката се осигурява с качество и прецизност дори в малките детайли. Изгодни наеми и нощувки в Пловдив, Кършияка, Новотела. Настаняване в уникални апартаменти: едностайни, двустайни, тристайни, многостайни, студио и жилище с двор градина. Идеално място за бизнес-престой, ваканции и командировки. Бутикови апартаменти и квартири в центъра, близо до панаира, нощувки.

Бутикова къща Милчеви е предпочитана предимно от взискателни гости, повечето от които са ръководители или представители на фирми като : – Siemens, Liebherr, EVN, Lindner, LIDL, Metalltechnik Wachsmuth GmbH, ILD, Schneider Electric, h s Energieanlagen GmbH, Schunk Group, J. Christof GmbH, Kaufland и др.
Денонощна охрана, локално парно, ТЕЦ, климатик, интернет, кабелна цифрова телевизия, сервиз.

На сайта ни можете да намерите каталог на обектите за настаняване в Пловдив-България. Информация за недвижими имоти, агенции, туристически бюра и туроператори, туризъм и бизнес пътувания, почивки, ваканции, апартаменти, частни квартири и др. Може да разгледате галерия със снимки, да резервирате жилище. На онлайн картата в местоположение ще видите къде се намираме и как да намерите уникална къща Милчеви Пловдив за настаняване.