Unique Apartments Milchevi
standard-title Услуги и удобства

Услуги и удобства

В Арт-апартаменти Милчеви ще усетите повече спокойствие, сигурност и тишина от стандартен хотел. Ще имате повече простор, удобства и уреди за ползване това, което Ви предлага хотелската стая. Външни лица не се допускат в сградата освен ако не са ваши близки. Ще имате дискретност, без безпокойство от постоянно влизащи и излизащи непознати. Апартаментите са звукоизолирани от стълбището и от останалите апартаменти в къщата. Всеки апартамент има тераса и самостоятелен външен звънец, който може да изключвате. Сградата има видео наблюдение и охранителна система. Осигурява се редовно почистване на общите части. Има възможност на преференциални цени да ползвате услуги и сервиз.

Оптичен интернет, кабелна и цифрова телевизия с над 250 програми; ТЕЦ + Локално парно; Климатик; Перална машина; Сушилник за дрехи; Ютия; Маса за гладене; Кухня с прибори и съдове за хранене; Хладилник; Готварска печка; Кафе машина; Термокана; Микровълнова фурна с грил; Детска кошара; Домашни специалитети. Обществен паркинг, а платен на 150м.

След освобождаване на апартамент се извършва прецизно почистване на мебели, подови настилки, стени, електро уреди и др. със специални препарати за рециклиране и реновиране, което възстановява апартамента в първоначалния му нов вид. Например стените в апартаментите и в къщата са боядисани с немска активно дишаща боя (Ceresit), имаща 5000 цикъла на изтриване, което позволява след всеки дългосрочен наемател и при необходимост, да се отнема слой от боята и адхезията да остава. Уреди и вещи, които не могат да придобият вид на нови, се подменят.

Сградата и апартаментите са построени и обзаведени с естествени (природосъобразни) материали.
Нощувки, кратък или дългосрочен наем с всички разходи заплащате на място. Не губите времето си.
Превоз от летище София до Арт-къща Милчеви = 140 лева.

Макар и в централната част на града, сградата се намира на тиха улица без интензивно движение. Можете напълно да релаксирате, обградени от уют, тишина и комфорт в апартаментите.

Всички жилища са обзаведени с мека мебел, телевизор, видео интерком връзка, секционни шкафове във всекидневните, в спалните – гардероби, легла с нощни шкафове и нощни лампи. Пълно кухненско оборудване: кухненска мебел, готварска печка, хладилник, кафе машина, микровълнова фурна и др.

Големите апартаменти имат обособена трапезария, маса и столове за хранене и обособен писалищен кът с масивно бюро и стол. Всяко жилище разполага със собствена перална машина, сушилник, ютия и сгъваема маса за гладене. Всички прозорци са с ролетни щори, даващи ви по-голяма възможност да регулирате светлината и видимостта в стаите до 100% по ваш избор. Няма да бъдете притеснявани от цигарен мирис, тъй като в АРТ Къща Милчеви не се пуши, а само на определени за това места.

Отоплението в апартаментите и общите части се осигурява от локално парно в къщата, като температурата в стаите се регулира автоматично. За топлите дни разполагате с климатици.

И за да сте напълно комуникативни, имате на разположение безжична Wi-Fi мрежа за постоянен достъп до Интернет във всяка една стая от Арт-апартаменти под наем Милчеви.