Unique Apartments Milchevi
standard-title Услуги и удобства

Услуги и удобства

В Арт-апартаменти Милчеви ще усетите спокойствие, сигурност и тишина повече от в стандартен хотел. Външни лица не се допускат в сградата освен ако не са ваши близки. Всяко жилище има видео интерком комуникация с останалите апартаменти в къщата. Всеки апартамент има и самостоятелен външен звънец (все едно сте си в къщи). За вас и вещите Ви се грижи видеонаблюдение и жива охрана. Осигурява се редовно почистване на общите части и жилищата. Има възможност, ако желаете, вие сами да се грижите за хигиената в наетото от вас жилище. Хигиената и поддръжката е перфектна и се контролира лично от фамилията, чиято собственост е сградата. Преференциални цени, услуги и сервиз.

Оптичен интернет и цифрова телевизия с 300 програми; ТЕЦ + Локално парно; Климатик; Перална машина; Сушилник за дрехи; Ютия; Маса за гладене; Кухня с прибори и съдове за хранене; Хладилник; Готварска печка; Кафе машина; Термокана; Микровълнова фурна с грил; Детска кошара; Домашни специалитети. Обществен паркинг, а платен на 150м.

Трябва да отбележим, че след освобождаването на жилище се извършва прецизно почистване на мебели, подови настилки, стени, електро уреди и др. със специални препарати за рециклиране и реновиране, което възтановява жилището в първоначалния му нов вид. Например стените в апартаментите и в къщата са боядисани с немска активнодишаща боя (Ceresit), имаща 5000 цикъла на изтриване, което позволява при необходимост след всеки (дългосрочен наем) наемател един слой да се подменя . Уреди и вещи, които не могат да придобият първоначален вид, се заменят с нови.

Арт – Сграда построена и обзаведена с естествени материали – кликни за преглед.
Дългосрочен, кратък наем или нощувки, всички разходи заплащате на място. Не губите времето си.
Превоз от летище София до Арт-къща Милчеви = 140 лева.

Макар и в централната част на града, сградата се намира на тиха улица без интензивно движение. Можете напълно да релаксирате, обградени от уют, тишина и комфорт в апаратаментите.

Всички жилища са обзаведени с мека мебел, телевизор, видео интерком връзка, секционни шкафове във всекидневните, в спалните – гардероби, легла с нощни шкафове и нощни лампи. Пълно кухненско оборудване: кухненска мебел, готварска печка, хладилник, кафе машина, микровълнова фурна и др.

Големите апартаменти имат обособена трапезария, маса и столове за хранене и обособен писалищен кът с масивно бюро и стол. Всяко жилище разполага със собствена перална машина, сушилник, ютия и сгъваема маса за гладене. Всички прозорци са с ролетни щори, даващи ви по-голяма възможност да регулирате светлината и видимостта в стаите до 100% по ваш избор. Няма да бъдете притеснявани от цигарен мирис, тъй като в АРТ Къща Милчеви не се пуши, а само на определени за това места.

Отоплението в апартаментите и общите части се осигурява от локално парно в къщата, като температурата в стаите се регулира автоматично. За топлите дни разполагате с климатици.

И за да сте напълно комуникативни, имате на разположение безжична Wi-Fi мрежа за постоянен достъп до Интернет във всяка една стая от Арт-апартаменти под наем Милчеви.