Unique Apartments Milchevi
standard-title Семейна къща в Пловдив построена и обзаведена с естествени материали

Семейна къща в Пловдив построена и обзаведена с естествени материали

Фамилна къща Милчеви с красиви апартаменти под наем и за нощувки в гр. Пловдив. Близо до центъра, Пешеходен мост Марица, Гранд Хотел Пловдив и Международен панаир Пловдив. Къщата е на комуникативно, но тихо място. Състои от партер, 5 етажа и вътрешен терасовиден (амфитеатрален) двор – градина. Къща Милчеви Пловдив не е хотел. Сградата е с масивна дървена дограма – шумоизолирана. Всички апартаменти и стаи са луксозно обзаведени, с масивни мебели, врати, паркети, керамични подове и много цветя. В цялата къща хигиената и поддръжката са перфектни. В края на страницата може да прочетете характеристиките на сградата, и да разберете, защо къща за гости Милчеви, независимо от централното местоположение e Оазис на спокойствие и тишина. Частно настаняване, в центъра на Пловдив, Кършияка, без посредник, от собственик, за нощувки, кратък и дългосрочен наем на хотелски принцип в:- стаи, студия, едностайни, двустайни, тристайни и многостайни апартаменти.

ТОПЛО през зимата, ХЛАДНО през лятото, чудно място което ще споменавате !

В строителството на семейна къща за гости Милчеви, не са ползвани изкуствени (неприродосъобразни) материали като пластмасова или алуминиева дограма, плочи от дървесен отпадък (МDF), газобетон (итонг), гипсокартон (кнауф), стиропор за изолация, гранитогрес, ламиниран паркет, шпакловка и др., което, от своя страна, създава естествено чист и неповторим микроклимат. Стените са боядисани с немска активно дишаща боя (Ceresit), имаща 5000 цикъла на изтриване, което позволява при необходимост да се отнема по един слой. Мебелите и електродомакинските уреди се рециклират или се подменят с нови. Отоплението е локално парно, като температурата в помещенията се регулира автоматично. Подът също леко се затопля, тъй като водата към радиаторите минава през него. Фугите между керамичните плочи са импрегнирани, което не допуска тяхното потъмняване и развитието на различни плесени и гъби. Стълбището в семейна къща Милчеви блести от чистота. Стаите в апартаментите светят от чистота. Настаняване с високо качество в Пловдив – ниски цени за нощувки, кратък и дългосрочен наем.

Характеристики на АРТ къща Милчеви Пловдив

  • Сградата лежи върху фундаментна плоча на 4.5 м под земята, като бетонните шайби и колони свързани към нея в повечето случаи са вътрешни. В следствие на това през зимата се приема естествената топлина от земята, а през лятото – хлад.
  • Използвани са висококачествени тънкостенни керамични тухли с много под допустимата степен на радиоактивност (всички минерални вещества имат степен радиоактивност!), като петте им въздушни възглавници са зидани успоредно (без отвори навън) и създават естествена петслойна (въздушна) шумо и топлоизолация. Сградата е измазана отвън и отвътре с фина немска хоросанова мазилка (петслойна), като при тази технология стените остават да дишат, поемат изпарения и не задържат влага в себе си повече от необходимото, т.е. изпълняват ролята на редуктор в помещенията.
  • Дограмата е масивна, импрегнирана, не лакирана и оборудвана със стъклопакет – отлична шумо и топлоизолация.
  • Югоизточно разположение на сградата – не напичане от слънце през лятото, а през зимата.
  • Всички жилища са обзаведени с масивни мебели, врати, паркети, керамични подове и много цветя. Дървените повърхностни само са импрегнирани, а не са лакирани с полиуретанови, нитроцелулозни и други запечатващи дървото лакове. Използвно е предимно борово(чамово) дърво. През целия си живот боровото(чамовото) дърво не може да натрупа природната радио активност, която се съдържа в минералните вещества. Неналичието на никакви изкуствени (неприродосъобразни) материали като: пластмасова или алуминиева дограма, плочи от дървесен отпадък(МDF), газобетон (итонг), гипсокартон (кнауф), стиропор „изолация“, гранитогрес, ламиниран паркет, шпакловка и др. – плод на комерсиални технологии – създава неповторим микроклимат.
  • Стените са боядисани с немска активно дишаща боя (Ceresit), имаща 5000 цикъла на изтриване, което позволява при всеки нов наемател да се изтрива (измива) по един слой.
  • Мебелите и електродомакинските уреди се възстановяват в първоначалния им вид (чисто нов) чрез рециклиране (реставриране) или се подменят с нови.
  • Отоплението е локално парно, като температурата в помещенията се регулира автоматично. Подът също леко се затопля, тъй като водата към радиаторите минава през него. Всеки апартамент има локален ултразвуков топломер, който отчита енергията в киловати, а не в топлинни единици.
  • Всички фуги между керамичните плочи са импрегнирани, което не допуска тяхното потъмняване и развитието на различни плесени и гъби.
  • Хигиената и поддръжката са перфектни, тъй като се осъществяват от фамилията, чиято собственост е сградата.

Заповядайте в замъка на безгрижието!