About Bulgaria
НАЕМНИ
АРТ-АПАРТАМЕНТИ МИЛЧЕВИ
Повече уют, простор
центъра на Пловдив

Пловдив нощувки, квартири, къщи за гости
ап. 9ап. 9-11ап. 9-11
град Пловдив,
ул."Средец" 46А

тел.: 032 943 524
моб.: 0878 589 719
моб.: 0886 720 483

rent@milchevi.com


  Апартаменти за дългосрочен, кратък наем и нощувки в Пловдив
Българска версия
English version
German
Карта на Сайта
 
 
 
 
 
 
 
 
Подробна информация за жилища и стаи под наем в Пловдив - Кършияка
   
 
Ексклузивен апартамент на първи етаж, състоящ се от:- 1 спалня, всекидневна с кът за сядане и телевизор с кабелни и сателитни канали. Трапезария и кухненски бокс, тераса, коридор и перално помещение. Баня и тоалетна в едно с прозорец. Апартамента е със североизточно изложение. Изгоден апартамент под наем, за кратък наем и нощувки в Пловдив - близко до Международен панаир Пловдив, Новотел Пловдив, Стария град и Центъра. Краткосрочно и дългосрочно място за командировка, бизнес пътувания и почивка директно от собственик.
 
 
 
Оригинален апартамент на първи етаж, на 2 нива състоящ се от:- 1 спалня, просторна всекидневна с кът за сядане и телевизор с кабелни и сателитни канали и допълнително легло. 2 тераси, голяма трапезария и бокс. Коридор, баня и тоалетна в едно. Апартамента е с югоизточно изложение. Изгоден апартамент под наем, за кратък наем и нощувки в Пловдив - в близост до Международен панаир Пловдив, Новотел Пловдив, Стария град и Центъра. Краткосрочно и дългосрочно място за командировка, бизнес пътувания и почивка директно от собственик.
 
 
 
Чудесен самостоятелен апартамент на целия втори етаж, на 2 нива състоящ се от: 3 спални стаи, просторна всекидневна(хол), с кът за сядане и телевизор с кабелни и сателитни канали и допълнително легло (4-то самостоятелно обособено спално място в долното ниво на всекидневната). Широка трапезария и кухненски бокс в горната част на всекидневната. Самостоятелна малка стая дрешник. Баня с вана, душ кабина, 2 мивки и тоалетна с 2 прозореца. Перално помещение и втори санитарен възел с тоалетна и малка мивка. 3 тераси. Голямо свързващо антре. Апартамента е с всички изложения. Изгоден апартамент под наем, за кратък наем и нощувки в Пловдив - близко до Международен панаир Пловдив, Новотел Пловдив, Стария град и Центъра. Краткосрочно и дългосрочно място за командировка, бизнес пътувания и почивка. Апартамента е аналогичен на апартамент №4, но по-комбинативен.
 
 
 
Бутиков самостоятелен Арт-апартамент на целия трети етаж, на 2 нива състоящ се от: 3 спални (едната обособена в долното ниво на всекидневната м/у подиума и бюрото с допълнително легло), много просторна и интересна всекидневна (хол), състояща се от кът за сядане с телевизор с кабелни и сателитни канали + голяма трапезария в горната част на всекидневната с кухненски бокс. Самостоятелна малка стая дрешник. Баня с вана, душ, 2 мивки и тоалетна с 2 прозореца. Перално помещение и втори санитарен възел с тоалетна + малка мивка. 3 тераси. Голямо свързващо антре. Апартамента е с всички изложения. Изгоден апартамент под наем, за кратък наем и нощувки в Пловдив - близко до Международен панаир Пловдив, Новотел Пловдив, Стария град и Центъра. Краткосрочно и дългосрочно място за командировка, бизнес пътувания и почивка - директно от собственик.
 
 
 
Атрактивен апартамент на 4-ти етаж, състоящ се от:- 1 спалня, всекидневна с кът за сядане и телевизор с кабелни и сателитни канали. Трапезария и кухненски бокс, панорамна тераса, коридор и перално помещение. Баня и тоалетна в едно с прозорец. Апартамента е със североизточно изложение. Изгоден апартамент под наем, за кратък наем и нощувки в Пловдив - близко до Международен панаир Пловдив, Новотел Пловдив, Стария град и Центъра. Краткосрочно и дългосрочно място за командировка, бизнес пътувания и почивка директно от собственик.
 
 
 
Уникален апартамент на 4-ти етаж, на 2 нива състоящ се от:- 1 спалня, просторна всекидневна с кът за сядане и телевизор с кабелни и сателитни канали и допълнително легло. 2 панорамни тераси, голяма трапезария и бокс. Коридор, баня и тоалетна в едно. Апартамента е с югоизточно изложение. Изгоден апартамент под наем, за кратък наем и нощувки в Пловдив - в близост до Международен панаир Пловдив, Новотел Пловдив, Стария град и Центъра. Краткосрочно и дългосрочно място за командировка, бизнес пътувания и почивка директно от собственик.
 
 
 
Артистична стая (спалня) с баня и тоалетна в едно с прозорец. Североизточно изложение. Панорамна тераса с североизточно изложение. Атрактивно антре. Изгодна стая под наем, за кратък наем и нощувки в Пловдив - близко до Международен панаир Пловдив, Новотел Пловдив, Кършияка, Стария град и Центъра. Стаята се отдава под наем в комбинация със студио №8.
 
 
 
Атристично студио с голяма панорамна тераса с югоизточно изложение. Всекидневна с 1 самостоятелно легло и кухненски бокс. Атрактивно антре. Обикновено се отдава под наем в комбинация сьс стая за гости №7. Обособява се малък апартамент под наем, с 2 самостоятелни стаи за спане, едната със спалня, а другата с единично легло. За кратък наем и нощувки в Пловдив - близко до Международен панаир Пловдив, Новотел Пловдив, Стария град и Центъра. Краткосрочно и дългосрочно място за командировка, бизнес пътувания и почивка директно от собственик.
 
 
 
Луксозен студиен апартамент на партерен етаж, на 2 нива състоящ се от: Всекидневна, спалня, трапезария и бокс в едно на 2 нива с голяма тераса - двор. Баня и тоалетна в едно. Спалня или 3 + 1 самостоятелни легла с тераса, изложения: всички. Алтернативна възможност на луксозно студио в хотел - самостоятелно хотелско студио под наем, за кратък наем, нощувки, на хотелски принцип - близко до Международен панаир Пловдив, Новотел Пловдив, Стария град и Центъра. Краткосрочно и дългосрочно място за командировка, бизнес пътувания и почивка директно от собственик - Кършияка. Супер изгодни цени нощувки в Пловдив.
 


Частни апартаменти под наем - краткосрочно и дългосрочно от Милчеви. Кратък наем и нощувки в Пловдив, Кършияка. Нощувки в луксозни квартири в центъра на град Пловдив - Кършияка, до Новотела и Междунороден панаир Пловдив. Aпартамент при дългосрочен и кратък наем в Пловдив. Изгодно настаняване в централната градска част на Пловдив близо до стария град

Всички жилища в Арт къща за взискателни гости Милчеви са обзаведени с многофункционална мека мебел (разтегателни дивани, фотьойли и табуретки - отваряеми), телевизор, видео-интерком връзка, секционни шкафове във всекидневните, в спалните гардероби, легла с нощни шкафове и нощни лампи. Пълно кухненско оборудване: кухненска мебел, готварска печка, хладилник, кафе машина, микровълнова фурна, термокана и др. по желание. Всички апартаменти разполагат със собствена перална машина, сушилник, ютия и сгъваема маса за гладене. Много естествени цветя. Апартаменти под наем в Пловдив от собственик, луксозни жилища дългосрочно, краткосрочно / за кратък наем Пловдив, свободни частни квартири и нощувки, в центъра – Кършияка, в близост до панаира и стария град. Настаняване на изгодни, ниски цени за взискателни наематели (гости). Пловдив настаняване в центъра и близо до стария град
Гарантираме спокойствие, къщата е с ограничен достъп, повече от хотел !

По-големите жилища имат обособена трапезария с маса и столове за хранене и обособен писалищен кът с масивно бюро и стол. В някои от апартаментите има и кабинет.

Отоплението в къща Милчеви е локално и централно парно, като температурата в помещенията може да регулирате автоматично. Всички апартаменти са оборудвани и с климатици. Безжична (Wi-Fi) мрежа за постоянен достъп до Интернет. Кабелна и цифрова телевизия. Естествени мебели, врати и дограма във всяко жилище.

Изберете конкретен апартамент от връзките по-долу или от бутоните вляво и ще можете да прегледате неговите характеристики, цени за отдаване под наем и много снимки.

Частни бутикови апартаменти в нискоетажна тиха къща за ценители
Нови апартаменти в Пловдив за дългосрочен и краткосрочен / кратък наем
Aпартамент в Пловдив - изгоден краткосрочен / кратък наем или нощувки
Сензационно ниски цени за взискателни гости - дългосрочен и кратък наем
Прекрасни апартаменти, квартири и стаи - на супер изгодни цени

| Нощувки в Пловдив | Жилище - краткосрочно | Под наем в Кършияка | Частни квартири в Пловдив | Нощувки за панаира |
| Луксозен наем в Пловдив | Изгодно настаняване | Квартири в Пловдив | Нощувки в Пловдив | Кратък наем в Пловдив |
| Пловдив нощувки | Aпартаменти Пловдив | Квартири - панаира | Настаняване | Частно настаняване | Къщи за гости |
Насочващи връзки !
Свободни стаи до панаир Пловдив
Малък апартамент за и до панаира
Едностайни апартаменти - панаира
Двустайни апартаменти - панаира
Луксозни стаи до панаир Пловдив
Тристайни апартаменти до панаира
Многостайни апартаменти панаира
Свободни квартири панаир Пловдив
Самостоятелни стаи за, до панаира
Квартири до панаир Пловдив, стаи
Нощувки в Пловдив квартири наем
Едностаен апартамент до панаира
Двустаен апартамент - до панаира
Тристаен апартамент до - панаира
Многостаен апартамент - панаира
Едностайни наем - панаир Пловдив
Двустайни наем - панаира Пловдив
Тристайни под наем за / до панаира
Многостайни под наем в центъра
Апартаменти под наем в Кършияка
Едностайно жилище близо панаира
Двустайно жилище наем Кършияка
Кършияка апартаменти под наем
Нощувки Пловдив за панаира, цени
Aпартаменти Пловдив до панаира
Пловдив нощувки близо до панаира
Пловдив - Aпартамент в центъра
Aпартаменти Пловдив в центъра
Кратък наем в Пловдив, Кършияка
Апартаменти за кратък наем, цена
Aпартаменти до панаир Пловдив
Пловдив квартири нощувки панаир
Свободни луксозни стаи в Пловдив
Луксозно настаняване до панаира
Пловдив двойни стаи, стая за двама
Aпартаменти до панаир Пловдив
Пловдив - стаи, квартири
Нощувки квартири панаир Пловдив
Къщи за гости Пловдив до панаира
Aпартаменти в Пловдив до панаира

Copyright © 2008 - 2009 www.MILCHEVI.com. Всички права запазени! | Хостинга за този сайт се осигурява от СуперХостинг.БГ
Условия за ползване на сайта | Политика за конфиденциалност

free hit counters
Пловдив - апартаменти под наем - ниски цени. Жилища дългосрочно, краткосрочно, кратък наем и нощувки в Пловдив за гости желаещи преди всичко спокойствие, чистота и сигурност. Изгодно настаняване в луксозни апартаменти под наем с високо качество и обслужване в обособена семейна къща, не в различни кооперации. За дългосрочен и краткосрочен наем в Кършияка, до Новотела и за панаира. Квартири под наем на хотелски принцип до Новотел Пловдив и Международен панаир Пловдив.

Свободни квартири се дават под наем и чрез агенции за недвижими имоти. Луксозни апартаменти за дълъг и кратък престой, кратък наем в Пловдив. Жилища краткосрочно в близост до панаира, центъра и стария град. Семейна къща за Vip гости в района на Новотел Пловдив – Кършияка, близо до международен панаир Пловдив. Конкурентни, ниски цени за дългосрочен и краткосрочен наем. Изгодни наеми, нощувки и свободни квартири под наем в Пловдив – настаняване. Без посредник – директно от собственик.

Svobodni kvartiri v Plovdiv ot sobstvenik, bez posrednici. Hoteli apartamenti (apart hotel) i nostuvki plovdiv. Obiavi pod naem, bez posrednik, ot sobstvenik. luksozni apartamenti ot sobstvenik, na hotelski princip i studio pod naem. Vip apartamenti na hotelski nachala, semen hotel, naemi plovdiv i kvartiri, ceni. Nastaniavane pri ekskurzii, patuvane, pochivka i turizam. Jilishte i noshtuvki za mejdunaroden plovdivski panair. Luksozen - ednostaen, dvustaen, tristaen i mnogostaen apartament. Novo jilishte kratkosrochno - Plovdiv - Karshiaka, kvartiri.

Под наем в къща за гости Милчеви се ползват хотелски услуги, наем жилище на хотелски принцип, дългосрочно, краткосрочно, кратък наем, нощувки. Изгодно настаняване в Пловдив при бизнес престой, ваканция и за панаира. Бизнес апартаменти при командировка, за командировани чужденци и българи. Наемни апартаменти Милчеви са приоритетно за дългосрочен наем в Пловдив, Кършияка. Жилища от собственик, без посредник в центъра на града в района на Новотела в близост / близо до Пловдивския панаир.

Изгодно настаняване под наем и нощувки в Пловдив, Кършияка до Новотела, квартири около панаира. Жилища дългосрочно, краткосрочно от собственик, за кратък и дълъг наем в семейна Къща за гости на хотелски принцип. Еко-апартаменти предлагащи дом с уникална архитектура, чистота, спокойствие, домашен уют и комфорт. Апартаменти, апарт хотел в Пловдив, нощувки в квартири под наем в Пловдив до Новотел Пловдив и Международен панаир Пловдив, изложения Мебелтех, Тексмод, Фудтех, Ювелир и експо.

Къщи за гости и нощувки Пловдив, отдаване под наем, свободни квартири до панаира. Апартамент, студио, едностаен, двустаен или тристаен и на хотелски принцип. Едностайно, двустайно или тристайно жилище дългосрочно. Наеми от собственик - краткосрочно / кратък наем и дългосрочно. Квартири в Пловдив за панаира. Жилища по време на изложенията Агра и Винария. Квартира за пролетно договаряне, евтин хотел за природа, лов и риболов. Цветна пролет, салон интернационал за коса и козметика.

Настаняване по време на Пловдивския панаир, потребителски стоки и технологии. Частни квартири за Пловдивският Домтех, Хорека и Козметика. Евтин хотел за изложенията на Хемус, Бизнес гард, Импресия и Принтком. Хостел по време на Международен технически панаир. Участие в Акватех, Елтех, Енеко и Инфотех. Изгодно нощувки за PC world – Пловдив, Международна изложба за машиностроене, Стройтех-градът. Наемам за договарянията Химия и Медикус, в близост до панаира и центъра на града.

Апартаменти, апарт-хотели в Пловдив, нощувки в квартири под наем на хотелски принцип в Пловдив до Новотел Пловдив и Международен панаир Пловдив. Изгодни хостели за Денто, Галения, Есенно договаряне и Цветна есен. Евтини хотели по време на международния технически панаир Пловдив. Студиа, едностайни апартаменти, двустайни апартаменти, тристайни и многостайни. Краткосрочен /кратък наем/ в Пловдив евтин хотел и дългосрочен наем. Апартаменти наем близо до панаира.

Shisto novi jilishta v Plovdiv, kratkosrochno, kratak naem i dalgosrochno, izgodno. Naemi v plovdiv - ceni. Tarsq obzavedeno jili6te, ofis ili ofisi do Novotela, otdavane pod naem v Karshiaka. Naemam obzaveden apartament. Tarsia, kvartiri v Plovdiv, bez posrednik, ot sobstvenik. luksozni apartamenti pod naem ot sobstvenik. Nastaniavane, ekskurzii, patuvane, pochivka i turizam. Jilishte i noshtuvki za mejdunaroden panair plovdiv. Ednostaini, dvustaini, tristaini i mnogostaini apartamenti. Obiavi pod naem v Karshiaka, kvartiri – ceni.

Настаняване под наем в семпли, стилно обзаведени жилища, частни квартири, бизнес - апартаменти от собственик в Еко къща за гости. Екологични, от естествени материали, поддържани и оригинално обновявани апартаменти под наем: студио, едно-, дву-, три- и многостайни, лукс жилище с градина. Квартири в Пловдив дългосрочно и краткосрочно. Луксозни жилища на комуникативно, но тихо място, наблизо парк, до центъра на град Пловдив – в Кършияка, района на Новотела.

Дългосрочни наеми, краткосрочни наеми, кратък наем в Пловдив. Апартаменти на хотелски принцип. Дългосрочен наем, краткосрочен / кратък / наем и изгодни нощувки в Пловдив за взискателни гости, включително участници в изложенията на Международен пловдивски панаир. Дългосрочно и за кратък наем в Пловдив. Изгодни наеми, също и на хотелски принцип. Настаняване в хотели апартаменти: едностайни, двустайни, тристайни, многостайни, студио и жилище с двор градина.

Идеално място за бизнес-престой, ваканции и командировки. Семеен апарт-хотел, квартири, нощувки в Пловдив – цени. Настаняване и онлайн резервации в България, град Пловдив и за Панаира. Нова семейна еко-къща в Кършияка, района на Новотела, с чисти апартаменти, частни квартири - жилище краткосрочно. ВИП жилища под наем на хотелски начала. За дългосрочен, краткосрочен наем и нощувки в Пловдив. Денонощна охрана, Конкурентни цени – ниски цени. За редовни гости отстъпки и ниски цени.

Апартамент (апарт-хотел) в Пловдив, нощувки в квартири под наем в Пловдив до Новотел Пловдив и Международен панаир Пловдив. Каталог на обектите за настаняване в Пловдив-България. Информация за недвижими имоти, агенции, туристически бюра, туроператори, туризъм, бизнес пътувания, почивки, ваканции, апартаменти, квартири и нощувки в Пловдив. Резервиране на жилище, квартира в близост до панаира. Наеми ниски цени. Луксозен апартамент под наем в центъра или Кършияка.