About Bulgaria
НАЕМНИ
АРТ-АПАРТАМЕНТИ МИЛЧЕВИ
Отзиви, коментари
и мнения на гостите

Пловдив нощувки, квартири, къщи за гости
ап. 9ап. 9-11ап. 9-11
град Пловдив,
ул."Средец" 46А

тел.: 032 943 524
моб.: 0886 720 483
моб.: 0878 589 719

rent@milchevi.com


Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже
най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.

Атанас Буров
ПОДРОБНИ ЦЕНИ ЩЕ НАМЕРИТЕ В КОНКРЕТНИЯ АПАРТАМЕНТ

Апартаменти под наем не са разпръснати по различни или неугледни кооперации, но в специално обособена и чиста сграда с ограничен достъп.
Некомерсиални апартаменти. Некомерсиално настаняване. Арт-къща Пловдив център с луксозни квартири на символични цени спрямо качество, услуги и удобства.
Некомерсиално наем в Пловдив - дългосрочен, краткосрочен и нощувки. Квартири апартаменти обособени в уникална къща за взискателни гости.
ЗА ПО-ПОДРОБНИ ЦЕНИ
ПОСЕТЕТЕ ПООТЦЕЛНО АПАРТАМЕНТИТЕ
  Цени нощувки в Пловдив - кратък и дългосрочен наем
Българска версия
English version
German
Карта на Сайта
Wi-Fi
Програми
Парно
Климатик
Кухня
Шумоизолация
Тераса
Услуги
Панорама
Обществен
  Апартамент Комфорт

Нощувки от 28 лв. до 80 лв.,

спрямо броя на нощувките.

600 лв. наем / 840 лв. с разходи

(на хотелски принцип).
     
  Апартамент Супериор

Нощувки от 30 лв. до 90 лв.,

спрямо броя на нощувките.

640 лв. наем / 900 лв. с разходи

(на хотелски принцип).
     
  Апартамент Делукс

Нощувки от 60 лв. до 180 лв.,

спрямо броя на нощувките.

1100 лв. наем / 1800 лв. с разходи

(на хотелски принцип).
     
  Апартамент Екзекютив

Нощувки от 60 лв. до 180 лв.,

спрямо броя на нощувките.

1100 лв. наем / 1800 лв. с разходи

(на хотелски принцип).
     
  Апартамент Бутик

Нощувки от 30 лв. до 90 лв.,

спрямо броя на нощувките.

640 лв. наем / 900 лв. с разходи

(на хотелски принцип).
     
  Апартамент Бутик

Нощувки от 34 лв. до 100 лв.,

спрямо броя на нощувките.

700 лв. наем / 1000 лв. с разходи

(на хотелски принцип).
     
  Апартамент Панорама

Нощувки от 25 лв. до 70 лв.,

спрямо броя на нощувките.

500 лв. наем / 720 лв. с разходи

(на хотелски принцип).
     
  Студио Екзекютив

Нощувки от 27 лв. до 75 лв.,

спрямо броя на нощувките.

Дългосрочен наем по договаряне.

Кликнете в/у апартамент №9.
     
  Амфитеатрален вътрешен двор - градина

Отдава се по споразумение
     
 
Цени за отделните апартаменти и стаи

| Нощувки в Пловдив | Жилище - краткосрочно | Под наем в Кършияка | Частни квартири в Пловдив | Нощувки за панаира |
| Aпартаменти под наем Пловдив | Пловдив настаняване | Квартири Пловдив | Изгодни нощувки | Кратък наем Пловдив |
| Пловдив нощувки | Aпартаменти Пловдив | Квартири до панаира | Пловдив Aпартаменти | Настаняване | Къщи за гости |
Насочващи връзки !

Copyright © 2008 - 2009 www.MILCHEVI.com. Всички права запазени! | Хостинга за този сайт се осигурява от СуперХостинг.БГ
Условия за ползване на сайта | Политика за конфиденциалност

free hit counters

Цени на апартаменти под наем в Пловдив - нощувки, квартири, настаняване в центъра на Пловдив близо до Стария град и Международен панаир Пловдив на хотелски начала (принцип) на много по-ниски цени. Ако по време на престоя си, като гости в хотела /Еко-къщата/ информирате за подобно настаняване в района на Новотел Пловдив или Кършияка със сравними условия на по-изгодна цена, ще Ви приспаднем разликата ! Хотел до Пловдивския Международен панаир, Новотел Пловдив

Настаняване за гости на Пловдив. Цени апартаменти под наем в Пловдив / нощувки, квартири, настаняване в централната част на Пловдив близо до Стария град и Международния Пловдивски панаир. Хотел за гости на града с участие в изложба или фестивал в Международен панаир Пловдив или на друга културна, спортна, бизнес проява в Новотел Пловдив или в Стария град. В района има офиси на шест банки, центрове за красота, Казино Ritz Star, стоянка на таксита, ресторанти, елитни магазини.

Уважаеми клиенти, в сайта е изложена максимум информация за условията които се предлагат и не е укрито нищо. Препоръчваме преди да резервирате жилище, добре да се запознаете с правила и условията за живущите в Еко-сградата и да прецените дали бихте се чувствали комфортно. Модерно и стилно обзаведено студио за краткосрочен наем. Едно тихо място за релакс след натоварен бизнес ден на четвьртия етаж в нова сграда с асансъор. Предлагаме ви спално бельо, хавлии, ютия, дъска за гладене и обзавеждане

Парно отопление и охлаждане с климатик, кухненски бокс, баня с тоалетна и панорамна тераса, LCD телевизор и DVD, кабелен интернет, Възползвате се от най-изгодно предложение за настаняване в Пловдив, описвайки както целта на пребиваването си, така и времето през което няма да обитавате жилището. Какви електродомакински уреди ще ползвате и др. Кратък наем в Пловдив в нови и чисти квартири в центъра от собственик. Изгодно настаняване.

Бихме Ви помогнали да намерите и други апартаменти под наем в Пловдив. Банкови офиси, денонощна аптека, стоянка за таксита, най-големият и живописен пазар за плодове и зеленчуци в града, нощен бар и пет ресторанта. Хотели в Пловдив - България. Луксозни апартаменти и студия за нощувки в сърцето на Пловдив, на Главната, около Панаира и Покрития мост на Новотела. Апартаменти хотели Милчеви Пловдив са идеално място за бизнес престой или ваканции.

Хотели апартаменти Милчеви са луксозно обзаведени, климатизирани, с централно парно отопление и топла вода. Напълно оборудвани кухни с хладилник, микровълнова и обикновена печки, автоматична пералня, съдомиялна машина, а също сешоар, ютия и дъска за гладене, както и много други уреди за гарантиране на максимално удобен престой. В центъра на Пловдив, на комуникативни - най-добрите хотелски апартаменти. Дългосрочен наем, хотелски услуги, жилище на хотелски принцип в центъра на Пловдив.

Луксозните хотелски квартири в Еко-къща за гости Милчеви са на доста по-ниски цени спрямо качеството, услугите и удобствата, които получавате. Ако обаче нямате никакви изисквания, а търсите само ниска цена, за целта може да Ви свържем с подходящи агенции за под наем в Пловдив. Лукс апартаменти в Пловдив, в къща за взискателни гости. Дългосрочен и кратък наем. Луксозни апартаментите под наем, на хотелски принцип и нощувки Пловдив, Кършияка. Частни квартири за кратък и наем в центъра на Пловдив, Кършияка.

Свободни квартири Пловдив, центъра на града, Кършияка, от собственик без посредник. Семейни хотели апартаменти в Пловдив - центъра, кратък наем и нощувки за панаира Малък апартамент, студио, едностаен, стаи под наем в Пловдив квартири, нощувки. Едностайни апартаменти под наем в Пловдив и двустайни апартаменти под наем, стаи. Тристайни апартаменти под наем в Пловдив центъра и многостайни под наем център. Двустайни апартаменти под наем в Пловдив и тристайни апартаменти наем - центъра.

Луксозно студио, стая под наем в Пловдив, квартира, нощувка. Под наем на хотелски принцип в Пловдив центъра. Хотели нощувки в Пловдив в центъра. Апартамент под наем в Пловдив център, стаи, студио, квартири, нощувки. Апартамент под наем Кършияка. Нощувки в Пловдив центъра, квартири, хотели Пловдив цени, апартаменти под наем. Хотели в Пловдив цени, нощувки в Пловдив - квартири, апартаменти наем. Пловдив нощувки в центъра, квартири. Пловдив хотели цени, квартири под наем.